Noutati

Ea este Roxana și are 19 ani. A crescut doar cu mama, icoana ei, așa cum a numit-o, într-o familie de 5 frați. Viața ei nu a fost deloc ușoară, însă mereu a primit totul cu acest zâmbet minunat. David, minunea de 2 ani, o strigă „MAMA” și îi alină orice durere pe care parșivul cancer o lasă în trupul ei firav. 

Atelier de lucru al voluntarilor ingerilor din cadrul Asociatiei  Nascuta Inger Piatra Neamt ! Proiecte,sugestii si solutii! 

”Nu ma respinge in timpul batranetii” – reprezinta rugaciunea unor bunici care ne amintesc ca abandonul,nevoile,lipsurile lor sunt o realitate larg raspandita, din pacate, care afecteaza multe persoane in varsta,adesea fiind victime ale singuratatii si considerate o povara pentru societate. Ne cer lactate,dulciuri,alimente,sunt unii dintre bunicii plini de nevoi! Le dam o mana de ajutor??? 

Voluntarii îngerilor mereu în misiuni îndeplinite! Mulțumesc pentru susținerea voastră! Mulțumesc și voluntarelor Ana și Angela pentru ajutor! 

Ea este Roxana, fetita care mi s-a lipit de suflet! El este David,fiul sau care nu vrea decat ca mama sa sa-i fie alaturi! Haideti sa spunem inca odata: STOP CANCER ! Sa-i redam sansa Roxanei de-a ramane langa fiul sau,sa-l creasca si sa fie sanatoasa!Puteți dona în conturile de mai jos cu mențiunea „Roxana Munteanu spitalizare Turcia”

RON: RO58BTRLRONCRT0345309301

EUR: RO08BTRLEURCRT0345309301

Beneficiar: Asociația Născută Înger

CUI 36063530

Codul SWIFT/BIC: BTRLRO22


Festivalul caritabil "Ella Suciu" editia a VII-a

Ediția a VII-a a Festivalului Caritabil "Ella Suciu", denumit în memoria surorii membrului voluntar al Asociației Născută înger - Carmen Suciu - s-a finalizat cu succes. Anul acesta, evenimentul care s-a desfășurat pe 4 decembrie, a avut un scop important, acela de strânge fonduri pentru continuarea lucrărilor la centrul educațional pentru copiii aflați în risc de abandon școlar. La festival a fost prezentă și persoana care a donat imobilul unde o să se desfășoare activitățile viitorului centru, un vis care va deveni realitate datorită donațiilor strânse în cadrul evenimentului. Acesta a fost organizat în strânsă colaborare cu Florentina Moise, inspector școlar general al IȘJ Neamț. 

Sursa: Roman TV

Eveniment la Piatra Neamț. Spectacol caritabil pentru un scop nobil

"Am inima plină de bucurie și recunoștință pentru cei care ne-au fost alături la Festivalul „Ela Suciu”! A fost de-a dreptul spectaculos să văd 600 de nemțeni la eveniment! Vă mulțumesc până la cer și înapoi!

Mulțumesc artiștilor - ne-au emoționat! Le mulțumesc voluntarilor care, deși tineri, știu ce înseamnă solidaritatea și dorința de a ajuta! Sunt așa de mândră de voi!

Un mare mulțumesc și pentru cei care nu au putut fi prezenți în sală dar ne sunt alături în construirea unui centru educațional pentru copiii aflați în risc de abandon școlar!

Mulțumesc Carmen Suciu și echipei „Născută înger”! Iată că împreună „mutăm munții”! Vom construi acest loc minunat, în care îi vom sprijini pe cei care sunt la un pas să-și piardă speranța...

A fost doar începutul. Continuăm! Doamne-ajută! Vă îmbrățișez pe fiecare în parte!

Florentina Luca Moise


Sursa: Mesagerul de Neamt


“Voluntarii nu sunt plătiţi nu pentru că nu au nicio valoare, ci pentru că sunt de nepreţuit.” (Sherry Anderson)! 

“Doamne, transforma-ma intr-un instrument al pacii tale. Acolo unde exista ura, lasa-ma sa seman dragoste. Acolo unde exista durere, lasa-ma sa ofer iertare. Acolo unde exista dubiu, lasa-ma sa pun credinta. Acolo unde exista disperare, lasa-ma sa vin cu speranta. Acolo unde exista intuneric, lasa-ma sa fac lumina. Si acolo unde exista tristete, lasa-ma sa aduc bucurie.” - Francis of Assisi. 


Doi gemeni, Maya și David, ne roagă să le salvăm tatăl 

[ACTUALIZARE DONAȚII]


ACTUALIZARE 12.08.2023 – Din necesarul de 35.000 de euro mai e nevoie de 15.000 de euro. Solidaritate impresionantă: într-o singură săptămână s-au strâns donații de 20.000 de euro pentru Alex. În câteva zile va putea pleca în Turcia.Am învățat cu toții o lecție foarte importantă: lecția solidarității! Solidaritatea pietrenilor, și nu numai, în fața bolii unui tânăr, Alexandru, s-a arătat în aceste zile a fi un comandament moral pe care mulți dintre noi l-am pus la îndoială de-a lungul timpului.

Sunt profund impresionată, recunoscătoare și va mulțumesc că v-ați alăturat nouă, voluntarilor din Asociația Născută Înger, cât și Asociației aNoi Ne Salvăm Pe Noi” București pentru ca împreună să fim părtași la salvarea altei vieți, să redăm sănătatea unui tată, soț, frate, prieten. Un tată cu două minuni binecuvântate, Maya și David, cărora le-am promis că vara următoare vor merge la mare cu tatăl lor.

Noi, oamenii, nu suntem făcuți să ne facem rău unii altora, cu toate că, din păcate, am început să o facem din ce în ce mai des. Să ne lăsăm sentimentele, oricare ar fi, să curgă lin, precum apa, să ne binecuvântăm cu ceea ce avem: viața, sufletul, sănătatea, planeta această. Nu ne putem salva decât dacă ne acceptăm și suntem solidari unul față de celălat. Să devenim cu fiecare zi trăită mai buni, mai aproape de esența a ceea ce suntem. Iubirea și solidaritatea sunt salvarea, prin ele învingem orice durere, deschidem puntea între noi și îngeri, între noi și cer!

Va mulțumesc, oameni minunați, pentru dăruirea voastră, pentru că ați auzit strigătul lui Alexandru, că împreună, uniți, reușim și de dată aceasta să spunem răspicat: STOP CANCER! Mulțumesc, ZiarPiatraNeamt.ro, pentru sprijinul acordat mereu.

Am făcut un bilanț al donațiilor voastre.

În conturile Asociației Născută Înger s-au adunat: 19775 lei (aproximativ 4000 euro) și 550 euro! Urmează să intre încă 5000 lei de la firma Dinamic 92 și 840 lei de la Timișoara, avem OP-urile efectuate.

În conturile lui Alexandru s-au strâns următoarele sume: 41500 lei și 6200 euro, care vor fi virați miercuri în conturile asociației, urmând transferul către spitalul din Turcia.

Din acești bani se vor achita transportul și cazarea pentru început.

Draga mea Gabriela, președinta Asociației ,,Noi Ne Salvăm Pe Noi” deja a început demersul pentru transport, cazare, programarea la profesorul neurochirurg. Credem că vineri deja vom avea primele concluzii privind operația și tratamentul.

Pentru ca Alex să își poată recăpăta sănătatea în totalitate, încă trebuie să-i fim alături. Mai avem nevoie de 15000 euro.

În anumite momente ale vieții realizăm că solidaritatea umană contează infinit mai mult decât diferențele dintre oameni. Avem nevoie unul de altul în fiecare zi, în special pe timp de criză, cum este actuala urgență de sănătate.

Carmen Suciu – Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț 

E bun parizerul?

 “-Tu știi ce gust are parizerul?”

“- E bun parizerul, mă întreabă ?!

- E bun, zic eu indignată de întrebare, dar îmi place mai mult pastrama de curcan.

- Eu nu am mâncat niciodată parizer, îmi spune!

- Data viitoare poți să îmi aduci o felie ? Vreau să gust și eu, nu contează dacă e doar o felie subțire!

Liniștea sa lăsat pentru câteva secunde și după ce m-am adunat un pic, îi zic că da, o să îți aduc.

- Poți să îmi aduci 2 felii subțiri? Vreau să îi dau și surioarei mele, nici ea nu a mâncat niciodată.

Cu vocea înnodată în gât, îi răspund

- Promit...”

Cuvintele unui copil, pentru care, o felie de parizer subțire, reprezintă ceva intangibil și de nerealizat.

Tu știi ce gust are parizerul

Pentru că el nu știe!

Știe ce gust are pâinea uscată, înmuiată în apă cu zahăr și cel mult, gustul unei eugenii.

Să îți mai spun de bătrâni

Despre cei care au o pensie atât de mică, încât sunt nevoiți să renunțe la tratament sau îl înjumătățesc, doar,doar o să le rămână bani și pentru un colțișor de pâine?!

Nu îți mai spun, sunt prea mult de spus...

În schimb îți spun despre Asociatia Nascuta Inger!

O asociație cu oameni, pentru oameni și despre oameni, care promite și care se tine de promisiuni.

O asociație care ajută peste 600 de copii lunar și susține comunitățile defavorizate.

Luptă cu abandonul și cu violența domestică si este mereu alături de bunicii nimănui.

Proiectele desfășurate de asociație, au adus sute și zeci de mese calde oamenilor străzii și au mângâiat obrajii celor, uitați parca de lume.

O asociație care chiar face ceva, dar care are nevoie de susținere .

România anului 2023!

Se vrea schimbare, se cere schimbare dar.....

Dacă vrei să fii contribui și tu la o părticică din felia subțire de parizer, atunci intră pe linkul de mai jos și completează formularul.

https://l.facebook.com/l.php...

Redirecționează 3.5% din impozitul anual către Asociația Nascuta Înger( Karmen Suciu) și cumpără o felie de parizer unui copil sau o tabletă de aspirină unui bunic!

Nu rămâne indiferent - fii parte din poveste!


Ne apropiem de finalul anului 

Indiferent de punctul in care ne gasim in prezent, indiferent cat de mare ni se pare distanta pana unde ne-am dori sa ajungem, depinde de fiecare alegere a noastra si atunci vom reusi sa transformam in realitate planurile noastre de viitor. Sigur ca nu va fi usor. Sigur ca vor fi multe obstacole, complicatii si incercari pe drum. Sigur ca va trebui sa ne adaptam planurile in functie de circumstante si evenimente neprevazute. Insa este si va fi singura calatorie care merita facuta,viata! Ne apropiem de finalul anului si fiecare dintre noi, printre pregatiri si munca, incepem sa derulam parcursul anului. Unde eram cand a inceput, unde suntem astazi si cum s-a derulat timpul intre cele doua momente. Am inceput anul cu speranta ca pandemia este ca si depasita, avand planuri mari sa compensam pentru toate cate ne-au lipsit in precedentii doi ani. Am crezut ca ne putem intoarce la prosperitate,nu doar la supravietuire.Pana sa ne dezmeticim a inceput razboiul de la granita si toate visele,dorintele s-au resetat inca o data. O realitate diferita, noi provocari si presiuni de tot felul, temeri si multe necunoscute ne-au invadat spatiul. Si o noua lista care se adauga provocarilor complexe deja existente si inca nerezolvate.Ne-am mobilizat pentru a-i ajuta pe cei care fugeau din calea urgiei.Un an plin de tensiuni interne si internationale pentru toti,si pentru noi,voluntarii ingerilor din cadrul Asociatiei Nascuta Inger unul plin de lacrimi neplanse,dar si realizari.Anul in care am fost partasi la salvarea de vieti,in care ne-am unit,impreuna cu voi,cei carora va pasa sa schimbam destine.Anul in care putem spune TRAIASCA VIATA,STOP CANCER.Aici as aminti Denis Sofiea,Carmen Stoica,Sabrina,Marian,Florin,anul in care am plans de furie,de neputinta,dar si de bucurie.Anul in care am ingenuncheat, implorand cerul sa imi dea forta sa nu ma pierd in frustarile,rautatile celor pe care ii numeam prieteni si care mi-au adus suferinta,lacrimi si neliniste.Un an in care am multumit cerului ca mi-a salvat mama,familia si ca suntem sanatosi,pregatiti pentru noi misiuni indeplinite.Un an plin de nopti nedormite,lacrimi atarnate de suflet,esecuri,dar si realizari.Un an plin de framantari,de neintelegeri ale unor oameni care detin functii si care se joaca cu viata,soarta celor aflati in dificultate.Un an plin de multa ura,mai ales din partea unor oameni pe care i-ai sustinut,ajutat,incurajat,oameni care au sters cu tine pe jos,doar pentru ca nu corespunzi normelor si ego-urilor lor pline de frustari.Pentru acesti oameni simt multa compasiune,chiar daca m-au trantit de toate marginile pamantului,ma rog ca sufletul lor sa primeasca iubirea divina si sa invete din lectiile primite ceva care le va fi de folos.Anul in care uniti am schimbat destine,am aprins sperante in casele unde neputinta a stins-o,an in care noi,voluntarii ingerilor am devenit si mai puternici in iubirea de Dumnezeu si om.Un an in care am simtit din plin daruirea voastra,care v-ati alaturat noua in drumul catre misiuni indeplinite,fara voi,cei care ne sustineti in activitatile noastre nu am fi reusit nimic din ceea ce am facut.Un an in care iubirea de Dumnezeu si om a razbit iar,si pentru care va suntem recunoscatori si va multumim infinit.Un an in care am sarbatorit viata,nasterea,un an in care am inteles si am invatat ca nimic nu este decat asa cum trebuie sa fie.Un an in care unii au mers alaturi de noi,altii in urma noastra aruncand cu ceea ce au in suflet,dar care ne-au facut si mai puternici,mai uniti in fata provocarilor.Un an in care ne-am clatinat de multe ori insa nu ne-am prabusit pentru ca noi,voluntarii ingerilor suntem o familie ghidata de Dumnezeu si ingeri.Va multumim tuturor pentru iubirea,daruirea voastra,pentru ajutorul infinit cu care ne-ati insotit la fiecare strigat,multumim si celor care ne-au vrut prabusiti si ne-au blamat,dorindu-ne ceea ce au in suflet,datorita voua suntem mai buni,mai onesti si mai plini de forta.Vorba Ellei:,,fiecare om este bun,doar ca unii se mai ratacesc,,! Deci,dragilor sa fim sanatosi si binecuvantati,oriunde ne-am afla,nu uitati:iubirea este cea care ne va salva intotdeauna! Iubirea este Insusi Dumnezeu! Un an bun,plin de sanatate si sa reusim sa nu ne pierdem in deznadejde si neiubire! Sa intampinam anul ce vine cu iertare,iubire si daruire! 

Nicio masă nu trebuie să fie goala de sărbători 

Nicio masă nu trebuie să fie goala de sărbători. Cu bucate tradiționale la draga noastră doamna de la Bârlad! 

Asociatia Nascuta Inger Piatra Neamt 

Asociatia Nascuta Inger Piatra Neamt,impreuna cu voluntarii ingerilor din Roman,Piatra Neamt,Bucuresti,Barlad,Iasi,Buhusi,Bacau va transmiti alese multumiri pentru ca ne sunteti alaturi in misiuni indeplinite si va transmitem sa aveti sarbatori de poveste.Fara voi,cei carora va pasa nu am reusi sa aducem binecuvantare si miracol in fiecare familie care ne solicita ajutorul.Craciunul este despre iubirea care devii si impartasirea acestei bucurii in lume! 

La multi ani, Romania!

Romania nu este doar mici si mustar,nici dispute politice de ani de zile,nici ura si suferinta care ne dezbina pe zi ce trece,nici statul paralel,nici,,invizibilii,,! Romania intai de toate este Eminescu,Enescu,Brancusi,Stefan Cel Mare,Cuza,Mihai Viteazul,este patria pentru care s-au jertfit atatea mii de suflete.Romania sunt eu,tu,voi care duceti dorul celor ramasi,este ACASA,este straiul unic popular,este iarba,muntii,marea,campia,Delta,satul,strabunii.Romania este a celor multi,a copiilor,a tinerilor care o iubesc,este istoria acestui neam care nu si-a pierdut inca identitatea,este iubirea Lui Dumnezeu manifestata in sufletul fiecarui roman! 

Romania prin ochii nostri!Te iubim Romania cea reala,chiar daca multi nu te vad! 

Festivalul caritabil "Ella Suciu" 2022

A venit vremea sa incetam a mai astepta ca societatea, sistemul,sa se schimbe in bine. Este timpul sa facem o schimbare in noi insine, schimbarea pe care dorim sa o vedem in lume. Schimband relatia cu noi insine, in primul rand. Schimband felul in care ne raportam la realitate. Schimband felul in care ne raportam la relatiile cu cei dragi. Asumandu-ne responsabilitatea propriei vieti. Concentrandu-ne atentia pe ceea ce este bun si pe ce dorim sa construim, nu pe ceea ce ne displace sau nemultumeste. 

Un miracol e un miracol 

„Un miracol e un miracol doar când e apreciat, când e văzut. Așadar uneori trebuie să pierdem lucruri ca să le regăsim valoarea. Dacă viața ar fi tot timpul plină de lucruri frumoase, nu ai aprecia-o. Trebuie să guști durerea și simțul separării și necazul, pierderea, toate aceste lucruri ne ajută să creștem în interior și să vedem viața din nou cu ochi curați. Poate într-o zi vei ajunge să vezi viața cu ochii lui Dumnezeu.” – Mooji!Multumim tuturor de sustinere,multumesc Matei Anton pentru alimente,multumesc parintelui Tablan! 

Apel umanitar emoționant: „Să nu lăsăm pe nimeni flămând și înghețat în casă de sărbători”

Vin sărbătorile de iarnă. Să nu uităm care e cu adevărat simbolul Crăciunului, Nașterea Domnului: o lume ghidată după o singură poruncă, a iubirii: „Să iubeşti pe aproapele tău ca pe tine însuţi.”.

Iubirea e o limbă universală, care străbate granițe, continente, popoare, suflete, religii. Indiferent în ce Dumnezeu credem sau nu, indiferent de țara în care ne-am născut, educația pe care am primit-o, experiențele pe care le-am avut, iubirea e o alegere. Într-o lume în care răul, egoismul și ura își fac simțită prezența, putem alege să iubim. Să avem empatie față de suferința celor din jur, să dăruim, să întindem o mână celui care stă pe marginea prăpastiei, abandonat, bolnav, vulnerabil, judecat, stigmatizat.

Misiunea Asociației Născută Înger din Piatra-Neamț este aceea a iubirii necondiționate. Acum, în prag de sărbători, e un moment în care putem dărui din puținul nostru celor care nu mai au nimic… Nu au căldură, acces la sistemul medical, nu au mâncare, nu au un acoperiș deasupra capului. Împreună, putem face o lume mai bună.

Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț face, astfel, un apel umanitar către toți cei care pot oferi o mână de ajutor: e nevoie de alimente, medicamente, resurse financiare pentru plata facturilor celor care nu își permit să le achite din cauza sărăciei. Sunt atât de mulți cei care nu știu ce înseamnă brad, masă de Crăciun, cadouri…


Mesajul emoționant al lui Carmen Suciu de la Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț: 

Zilnic merg pe teren, prin sate uitate de timp, civilizație și societate, case improvizate, fără curent electric, fără toalete, fără un minim de decență. Întâlnesc oameni bătrâni, bolnavi, înghețați, flămânzi! Copii desculți, flămânzi, dezbrăcați și, totuși, au puterea de-a zâmbi.

Am zile când îmi vine să-mi smulg sufletul de neputință de-ai ajuta pe toți cei care mă caută. Unii sunt plini de datorii, alții flămânzi, alții înghețați de frig. Cel mai mult mă doare tristețea, suferința copiilor, și bolnavi, și sărmani, apoi „bunicii” uitați de toți și toate.

Într-o zi am primit un bilețel al unui copil în clasa a 5-a. Mă ruga să-l ajut să facă o baie la un duș, că a văzut la televizorul vecinei! Am început să plâng instantaneu. Secolul 21, un duș, dorința unui copil de 11 ani.

Altul m-a implorat să nu-l părăsesc, să-l țin cu mine. 13 ani, niciodată dus la școală. Dorința lui era să știe să citească, să scrie. Acum îmi arată caietele cu o bucurie care îți da aripi să zbori.

Doamne, dacă ați merge măcar o zi cu mine pe teren v-ați îngrozi, ați realiza câtă neputință există, și asta din cauza lipsei de educație, lipsei de compasiune, de spirit comunitar. Sunt mulți oameni care sar în ajutor, însă ar trebui să fim toți uniți în iubirea de om. Asta-i realizarea cea mai importantă-n viață.

În România se investește foarte puțin într-un copil lunar. Cum se poate educa și crește un copil cu o sumă  derizorie? Totul pornește de la educație, într-o zi vom pieri ca nație.

Nu am somn! Poate că toate întrebările care mă frământă, neputințele, ochii copiilor triști, flămânzi nu-mi dau pace să am somn. Mulți strigă către Dumnezeu. Un Dumnezeu asociat cu durerea, suferința și sărăcia. Parcă prea ciudate timpuri trăim, ceartă, orgolii, răutăți și lume din ce în ce mai amărâtă.

Facem un apel către voi, știu că nimănui nu-i este ușor, însă zic că împreună vom reuși să nu lăsăm pe nimeni flămând și să înghețe în casă, mai ales că vin și sărbătorile.


Apoi încă o problema foarte grea, care ne apasă, este George, copilul care a primit cele mai performante proteze. Încă mai avem nevoie de 1.500 euro. Oare putem renunta la o cafea? George va merge și asta datorită vouă, că ați făcut posibilă această minune, de-a fi operat în Turcia unde a beneficiat de tot ce este de ultima generație privind tratamentele medicale și protezele.

Orice proiect de suflet are nevoie de oameni cu suflet, oameni ce nu au întârziat să apară.

Cei care pot oferi ajutor o pot contacta pe Carmen Suciu la telefon 0770 405 849 sau pe Facebook: Aici

Pentru donații:


Reportaj Libertatea- Victimele accidentelor auto!

În fiecare an, în a treia duminică din noiembrie, într-o mică piaţă publică din Bârlad, zeci de oameni vin să înşire fotografiile celor dragi, morți în accidente auto. Lângă fotografiile tip portret, plastifiate, sunt aprinse lumânări de ceară sau cu leduri, pe care sunt scrise numele celor care au plecat la drum şi nu au mai ajuns niciodată acasă.  

Festivalul Caritabil ELLASUCIU editia a VI-a

A venit vremea sa incetam a mai astepta ca societatea, sistemul,sa se schimbe in bine. Este timpul sa facem o schimbare in noi insine, schimbarea pe care dorim sa o vedem in lume. Schimband relatia cu noi insine, in primul rand. Schimband felul in care ne raportam la realitate. Schimband felul in care ne raportam la relatiile cu cei dragi. Asumandu-ne responsabilitatea propriei vieti. Concentrandu-ne atentia pe ceea ce este bun si pe ce dorim sa construim, nu pe ceea ce ne displace sau nemultumeste.

Doar in felul acesta putem, cu adevarat, cladi impreuna o lume noua. Sta în puterea noastra sa punem bazele unei altfel de comunitati, unui altfel de sistem educational, unor altfel de relationari. Constiente! Bazate pe cooperare si excelenta, nu pe comparatie si competitie. Pe iubire, nu pe frica. Pe compasiune, nu pe mila.  Pe actiune constienta, nu pe reactie. Pe acceptare si straduinta, nu pe judecata. Pe devenire, nu pe supravietuire.

Fii tu insuti – omul bun – pe care il doresti in viata ta! Vino alaturi

de noi,sambata,26 noiembrie,orele 16,Roman,sala primariei,impreuna schimbam destine.


Interviu cu Carmen Suciu, Asociaţia „Născută Înger”  Libertatea

De șase ani, Carmen Suciu s-a pus în slujba celor pe care indiferența statului îi condamnă zilnic la foame, boală, frig sau violență. Alimente, medicamente, facturi, mii de oameni au primit ajutor din partea asociației înființate de femeia care spune că a văzut întunericul înainte să dea de lumină. 

Victimele accidentelor de circulatie, comemorate la Bârlad! 

DURERE…Pe platoul din fata Hotelului Moldova din Bârlad, pe 20 noiembrie seara, sub picãturile de ploaie trimise din Cer sub forma lacrimilor îngerilor plecati dintre noi, au fost comemorate victimele accidentelor de circulatie. Actiunea a fost organizatã de cãtre Carmen Suciu, membrã a Asociatiei „Nãscutã Înger” din Piatra Neamt, împreunã cu cotidianul nostru, prin Redactia de la Bârlad. Au participat câteva rude si prieteni ai celor din Bârlad sau din tarã, care au dispãrut în mod tragic în accidente rutiere cumplite. A avut loc o slujbã de comemorare tinutã de un preot care s-a rugat pentru sufletele celor plecati prea devreme la Cer, iar un agent al Biroul de Politie Rutierã Bârlad a vorbit celor prezenti de importanta respectãrii regulilor de circulatie, pentru ca numãrul victimelor accidentelor de circulatie grave sã scadã pe soselele din România. 

Peste un milion de oameni mor, în fiecare an, în urma accidentelor rutiere. Pentru a atrage atentia asupra acestui fenomen îngrijorãtor, lumea întreagã a marcat duminicã, 20 noiembrie, Ziua Mondialã de Comemorare a Victimelor Accidentelor Rutiere. Actiunea este organizatã, anual, în a treia duminicã din luna noiembrie. Potrivit datelor ONU, zilnic, peste 3.400 de oameni îsi pierd viata în accidente rutiere, iar alte zeci de mii sunt rãniti si rãmân invalizi pentru tot restul vietii. În România, potrivit Asociatiei Victimelor Accidentelor de Circulatie, zilnic pe sosele tãrii îsi pierd viata 5-6 persoane, 80% dintre accidente fiind produse în mediul urban, iar 60% sunt din cauza traversãrilor neregulamentare. Specialistii sustin cã peste 85 la sutã dintre accidente se produc din vina conducãtorilor auto. În conditiile în care România ocupã locul doi în Europa în ceea ce priveste numãrul de oameni care îsi pierd viata în accidente rutiere, organizatii din tarã militeazã pentru elaborarea unei strategii care sã ducã la prevenirea acestor evenimente nedorite.  

Câteva zeci de mame, sotii, frati, tati, surori, prieteni, toti din Bârlad, împreunã cu politistii rutieri din cadrul Biroului de Politie Rutierã Bârlad, s-au adunat ieri la orele 16.00 în fata Primãriei Bârlad si pe platorul din fata hotelului Moldova. Pe platoul din fata Hotelului Moldova, Carmen Suciu, organizatoarea actiunii si fondatoarea Asociatiei „Nãscutã Înger, împreunã cu ajutoarele ei (rude ale celor dispãruti atât de tragic), au aprins în jurul fotografiilor celor morti zeci de lumânãri, marcate cu numele lor. A fost formatã o inimã în jurul pozelor, pentru a simboliza cã cei morti nu au plecat din inimile lor. Preotul Adrian Filimon a tinut o frumoasã slujbã religioasã în memoria tuturor victimelor accidentelor rutiere, în special pentru cei din Bârlad: Mihaela-Angela, Cãtãlina, Ana Maria, Alexandra, Decebal, Dragos-Ionut, Margareta-Cristina, Bien, Ana-Maria, Iulian, Constantin, Gabriel, Liviu-Georgian, George, Unal, Dragos, Stefania, Rãzvan, Laura Ioana, Octavian, Romulus-Remus, Andrei – Nicolae, Valentin, Stefan, Vasile, Vasi, Eduard, Mircea, Bogdan-Gabriel, Ana – Maria, Emanuel, Constantin, Alexandru, Laurentiu si Claudia Chiritã, Mihai Alexandru Marian si multi altii. Dupã frumoasa slujbã religioasã, a vorbit un agent din cadrul Biroului de Politie Rutierã Bârlad, care a precizat cã în tarã, doar anul acesta au fost pânã acum peste 1700 de victime – decedati în accidente rutiere, iar în judetul Vaslui, pânã acum, peste 25 de decese în accidetele rutiere. „Trebuie tras acest semnal de alarmã si toatã lumea sã spunã mai departe, celor dragi, sã respecte regulile de circulatie, sã respecte viata, indifferent cu ce circulã: masinã, motocicletã, bicicletã, cãrutã, utilaje grele si, mai nou acum, trotinete electrice”, a spus reprezentantul Politiei Rutiere Bârlad. Organizatoarea manifestãrii, Carmen Suciu, care si-a pierdut acum câtiva ani, în ajunul Crãciunului, pe sora sa Mihaela (Ella), a vorbit în lacrimi despre tragedia pierderii unui suflet drag, trãgând si ea un semnal de alarmã „Am dorit din suflet sã organizez si la Bârlad o astfel de comemorare. Suntem la cea de a opta comemorare, prima fiind în 2015. La acest eveniment am pus toatã iubirea si lumina sufletului meu, ca sã le putem trimite cãtre îngerii nostri cã nu i-am uitat. Sper sã fie un mesaj pentru toti, viata are prioritate si sã nu mai existe asfalturi însângerate! Îmi doresc ca totul sã fie plin de iubire, sã putem trimite iubirea noastra infinitã cerului, acolo unde ne sunt îngerii!”, a precizat Carmen Suciu. 

Sursa: Vremea Noua

A V-a ediție a Festivalului caritabil „Ella Suciu” a umplut sala Calistrat Hogaș cu inimile oamenilor buni

Festivalul caritabil „Ella Suciu”, organizat de Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț, a ajuns la ediția a V-a. Joi, 2 septembrie 2021, evenimentul s-a desfășurat în sala Calistrat Hogaș a Consiliului Județean Neamț. Organizatorilor s-a alăturat consilierul local Florentina Moise. Festivalul poartă numele regretatei surori a lui Carmen Suciu, voluntarul din linia întâi al Asociației Născută Înger din Piatra-Neamț.

Sala a fost plină și, cu respectarea distanțării sociale, spectatorii au avut parte de 2 ore de bună dispoziție alături de voluntarii îngerilor de la Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț, Los Anonimos și ansamblul folcloric Codrii Neamțului.

Cu multă emoție, s-au prezentat câteva dintre cele mai grave și urgente cazuri preluate de Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț, pe care le puteți viziona în clipul de mai jos. Fondurile strânse în urma acestui eveniment vor merge către aceste cazuri.

Ce seară frumoasă! Câtă împlinire sufletească mi-a putut aduce după-amiaza zilei de azi, când, alături de prietena mea Carmen Suciu, de la Asociația „Născută Înger“ am organizat un eveniment caritabil!

Sunt fericită că ideea acestui proiect prin care am strâns fonduri pentru a-i sprijini pe semenii care au nevoie de ajutor este tot mai bine primită de către cei care din puținul lor vor să dea și altora. Câți oameni minunați mi-au fost alături!

Oameni pe care îi știu mai mult sau mai puțin, care mă cunosc ori ba! Important este că suntem mulți care gândim la fel și care nu asistăm impasibili la dramele pe care le trăiesc copii nevinovați sau bătrâni amărâți!

Vă voi ține la curent cu bucuriile pe care le voi împărți din partea celor care ați răspuns afirmativ invitației mele, de a participa la evenimentul caritabil. Vă mulțumesc tuturor și fiecăruia în parte pentru că mi-ați fost alături și pentru că împreună formăm familia oamenilor cu suflet mare. Nu uitați, cine are suflet bun, va primi răsplata tuturor faptelor sale frumoase! Vă iubesc și apreciez!”, a declarat Florentina Moise.


Faimosul What’s UP, invitatul trupei Los Anonimos la Festivalul Caritabil „Ella Suciu”, astăzi 11 septembrie. Mâine, licitație în scop caritabil și tombolă cu surprize

Astăzi, la ora 18.00, la Cortul Imperial Turturești (vis-a-vis de fabrica Köber), pe partea dreapta din direcția Piatra-Neamț – Girov, imediat după indicatorul de localitate Turturești, începe Festivalul de Caritate „Ella Suciu”, ediția a IV-a.

Participarea se va face contra unei sume de 100 lei/persoană și are ca scop susținerea următoarelor proiecte caritabile:

LOS ANONIMOS și WHAT’S UP

În această seară, cei care doresc să participe la Festival se vor putea bucura de Carnavalul Poveștilor, ritmuri de vals, concert de vioară și clape susținut de elevi premiați internațional, ai Liceului Victor Brauner, Piatra-Neamț, bufet rece, candy bar, cocktail-uri, cafea, socializare, empatie și invitatul serii, trupa Los Anonimos, vor crea o atmosfera pe care nu o vom uita prea curând.

Supriza surprizelor din această seară este invitatul special al trupei Los Anonimos, faimosul What’s UP.

Mâine, 12 septembrie, începând cu ora 18.00, în aceeași locație, veți avea parte de un moment artistic oferit de trupa Bambic, coregraf Mihaela Teodorescu și o licitație în scop caritabil organizată de invitații speciali ai serii, pictor Ciprian Istrate – un tablou, creatorii de moda Annami Couture, Nicoleta Negură, House 111 – rochii deosebite. Acestui moment s-au alăturat și doamna Amalia Vlad cu un superb colier lucrat manual și donat în scop caritabil, precum și Maria’s Ladybugs. Nu ratați nici tombola cu surprize și multe zâmbete.

Sponsori principali: Asociatia „Culita Tarata”, Cort Imperial, Kotizia Astoria, Roman TV, Ziar Piatra Neamt, Corvin Sound


Festivalul „Ella Suciu” 2018 – Spectacol caritabil pentru salvarea de vieți și sprijinirea studenților fără posibilități

Pe 30 mai, între orele 16-20, Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț organizează Festivalul de muzică „Ella Suciu”, ediția a 2-a, la Teatrul Tineretului Piatra-Neamț. Parteneri: Asociația Umanitară Codrin, președinte Monica Sofron, Asociația „Culiță Tărâță”. (click aici pentru a vedea ediția de anul trecut)

Vor concerta: GOT-X Bârlad, Los Anonimos Piatra-Neamț, Voluntarii Îngerilor, elevi ai liceului Victor Brauner Piatra-Neamț.  Un concert caritabil susținut pentru zece copii cu afecțiuni cardiace care necesită urgent investigații. În cadrul acestui concert caritabil se vor strânge fonduri și pentru a susține bursa socială „Ella Suciu”. Detalii despre bursă aici.

„Dăruim împreună pentru o lume mai bună! Bucuria lor va fi și a ta! Nevoile sunt multe, nu le vom putea acoperi pe toate, însă fără îndoială că ÎMPREUNĂ vom putea aduce bucuria și lumina unei speranțe în casele și sufletele lor! Peste un sfert dintre copiii din România trăiesc sub pragul sărăciei, în excluziune socială și prezintă abandon școlar. Să nu le abandonam visurile! Ei merită totul! Donează și tu, să fim alături de ei. Mulțumim tuturor celor care ne susțin!”, a declarat Carmen Suciu de la Asociația Născută Înger.


,,Împreună salvăm o viață”, un spectacol caritabil care a reunit suflete de îngeri în sala ,,Calistrat Hogaș” a CJ Neamț

Arta și-a adus prinosul de frumos, înca odată, într-un spectacol caritabil ,,Împreună salvăm o viață”, inițiat și organizat de de Asociația ,,Născută Înger” din Piatra-Neamț în cadrul primei ediții a Festivalului Ella Suciu.

Evenimentul a avut loc sâmbătă, 10 iunie 2017, la ora 17.00, în sala ,,Calistrat Hogaș” a Consiliului Județean Neamț. Donația minimă de participare a fost de 30 lei, bani ce vor fi strânși pentru doi copii bolnavi, Grigoraș Raul, în prezent internat la spitalul „Sfânta Maria” Iași, diagnosticat cu sindromul Stevens Johnson, și Miron Cătălin Mihai, în recuperare autism. Din aceste fonduri, Asociația Născută Înger, reprezentată de președintele Mihaela Doniga, Carmen Suciu și Romulus Marcoci, va susține și bursa socială „Ella Suciu” oferită unor studenți sustinuți de ONG. Detalii despre bursă aici.

Partener organizator a fost și Asociația Umanitară Codrin din Piatra-Neamț, președinte Monica Sofron, iar evenimentul a fost susținut atât de Primăria Municipiului Piatra-Neamț, cât și de Consiliul Județean Neamț, și, ca de fiecare dată, Dorin Căpitanu, prin firma Dolinex, a întins o nouă mână de ajutor. DGASCPC Neamț a fost reprezentată la eveniment prin directorul Cristina Păvăluță, un bun partener al Asociației „Născută Înger”. Prezentatorul evenimentului a fost tânărul Claudiu Ladan.

Printre invitați s-au numărat: Școala de muzică Bârlad cu profesor Maria Ciorașcu, Lupu Diana – pian, Helmegianu Juan și rapsod, Ansamblul Vlăstarele lui Enescu Botoșani cu Constantin Iulian, Centrul Social Împreună Piatra-Neamț, Centrul de Permanență Ion Creangă Piatra-Neamț, Centrul de zi Ion Creangă Piatra-Neamț și mulți alții. De asemenea, la chemarea de ajutor a Asociației Nisi Art-A.N.A., din Piatra-Neamț s-au reunit talente din diferite sfere de activitate, înfrățindu-se cu artiști, de pe alte meleaguri, veniți la noi pentru o cauză nobilă.

„Permiteți-mi ca în numele președintelui CJ Neamț, Ionel Arsene, să îi felicit pe organizatorii acestui concert caritabil, prin care urmărim să îi ajutăm pe cei aflați în suferință. Le cunosc foarte bine activitatea și îi felicit pentru implicarea lor. Le urez multă sănătate celor care au nevoie și să ne revedem cu bine.”, a declarat Octavian Bărbuleț-Tărăntuș, consilier al președintelui Ionel Arsene.

„Plecăm permanent de la ideea că trebuie să ne pese de tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru și că împreună putem schimba lumea în bine prin iubire, determinare, implicare, dăruire și ajutor la nevoie. Sprijinul pe care noi îl acordăm persoanelor defavorizate sau cu nevoi specifice este de tip educațional, profesional, material, financiar, medical, psihologic, cultural, spiritual, social prin intermediul voluntarilor noștri. Consider că lumea poate fi mai bună dacă noi toți suntem mai bine pregătiți pentru viață, dacă avem principii sănătoase, dacă suntem instruiți, încurajați, bine pregătiți, educați, promovați, ajutați și susținuți în tot ceea ce are mai bun fiecare în el. Dezvoltarea personală va duce la dezvoltarea grupului, a comunității și a întregii societăți. Fac apel la iubire, înțelepciune, armonie, ajutor reciproc, recunoștință, și să nu uităm că doar iubirea creează punți de legătură între oameni și, dăruind iubire, vom primi iubire. ”, a spus în cadrul evenimentului președintele Asociației Născută Înger, Mihaela Doniga.


Nu confundati hainele noastre de voluntari cu culorile politice!

Va rugam,nu confundati hainele noastre de voluntari cu culorile politice! Avem o singura culoare:a iubirii de Dumnezeu si om!Nu suntem afiliati decat Lui Dumnezeu si celor carora le pasa! Noi,oamenii ne risipim energia,gandurile,visurile in conflicte nerezolvate,fiind convinsi ca fiecare in parte avem dreptate.Nu contest adevarul sau dreptatea nimanui,insa,noi,voluntarii ingerilor nu vrem sa facem parte din adevarurile nimanui! Suntem noi,si atat! Nu ne dorim sa fim trasi in disputele nimanui,suntem acolo unde Dumnezeu ne poarta,suntem acolo unde neputinta si-a croit drum!Nu va lasati trasi doar de,,bucata voastra de adevar,,pacea si bucuria sufletului sunt fundamentul fiecaruia!Suntem voluntarii ingerilor,suntem cei care ne dorim sa alinam suflete,nu sa creem conflicte,suntem voluntarii care ne dorim sa ducem lumina si iubire acolo unde neputinta le-a diminuat!(sper ca reusim!)

Noi suntem voluntarii ingerilor,ne dorim sa avem pace si impacare,pentru noi insine si pentru o lume care sufera de dezbinare!

Nu ne etichetati,nu ne atribuiti culori si ,,adevaruri,,suntem doar cei care au construit din durere o punte de iubire intre Dumnezeu si om,intre oameni si om. 

Sa fim sanatosi,binecuvantati si plini de acceptare!

Imnul Voluntarilor Ingerilor

Implineste visul unui tanar

Implineste visul unui tanar student din sistem!O situatie semnalata ieri! Doua studente mi-au cerut ajutorul! Provin din sistem! Am sunat la directiile din localitatile de domiciliu insa raspunsul fiind unul, raspicat:nu-i mai putem sustine deoarece nu au adus adeverinta la timp.Un dute vino intre autoritati si adolescentii care vor sa studieze.Haideti sa ajutam studentii din sistem,sa nu-i lasam prada disperarii,sa stie ca nu sunt singuri.

Sunt multi tineri care, dupa ce au absolvit liceul si au luat bacalaureatul, sunt nevoiti sa-si abandoneze visurile de a studia la facultati si sa-si gaseasca un loc de munca deoarece nu au un suport material minim de a contiua. Unii dintre ei se vor intoarce sa-si continue studiile dar marea majoritate incet,incet vor abandona sub presiunea greutatilor ideea de a-si continua studiile. Asociatia Nascuta Inger incearca permanent sa identifice astfel de situatii si sa intervina pentru a-i ajuta pe acesti tineri sa devina ceea ce au visat sa ajunga in viata.Vino alaturi de noi si sustine un copil fara parinti sa-si implineasca visul.Sa dam societatii romanesti oameni bine pregatiti,profesionisti!Pentru donații cu mențiunea „Sustine un student ”:

RON: RO58BTRLRONCRT0345309301

EUR: RO08BTRLEURCRT0345309301

Beneficiar: Asociația Născută Înger Piatra-Neamț

CUI 36063530

Codul SWIFT/BIC: BTRLRO22

Copiii foamei

 Adorm cu burta goala si merg la scoala flamanzi! Din ce in ce mai multe mesaje in care ni se cer alimente ,sunt zile cand suntem coplesiti de atatea solicitari,ma intreb incotro??? Cum vom putea face fata,cum vom reusi sa ii ajutam??? Sunt familii care din pacate sunt in pragul neputintei,care ne scriu ca fiind ultima lor speranta! Vino alaturi de noi,putin cate putin vom reusi sa ducem un licar de speranta!Sustine un copil flamand ”:

RON: RO58BTRLRONCRT0345309301

EUR: RO08BTRLEURCRT0345309301

Beneficiar: Asociația Născută Înger Piatra-Neamț

CUI 36063530

Codul SWIFT/BIC: BTRLRO22

Sa cautam cauza pentru a remedia efectul!

Daca s-ar vrea,s-ar putea!😢😢Traim intr-o societate in care daramam in loc sa construim! O societate diferita de multe alte societati.Am ani de zile de cand tot spun:dragilor,incluziunea sociala in tara noastra nu este aplicata exact cum trebuie,decat scriptic.Din punctul meu de vedere un asistat social trebuie sa fie inclu in societate prin responsabilizare,asistenta juridica,psihologica,invatarea de a se autogospodari,sa fie invatat ce inseamna igiena,civilizatia,nu sa-l punem la zid,repetand mereu ca nu ai ce face cu el,dar intreb:concret,ce ai facut pentru integrarea lui???

George, de Moș Crăciun, își dorește să meargă! Un spital din Turcia îi poate îndeplini visul – APEL UMANITAR NEAMȚ


Sunt copii care au mai multe operații decât ani de viață. George, un tânăr din Roman, județul Neamț, este unul dintre ei! Frumos ca un înger, foarte inteligent, politicos, crescut doar de mamă, i-a trimis lui Carmen Suciu de la Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț un mesaj din Turcia:

„Sunt în spital, parcă aș fi într-un basm. Domnul doctor mi-a spus că voi merge, credeți că-i posibil? Mulțumesc colegilor, domnilor și doamnelor profesor, doamnei director pentru că m-au ajutat să ajung la acest spital, mulțumesc tuturor!”.

Haideți să-l ajutăm să-și împlinească visul. Pentru George, singura variantă este operația prin care să îi pună titanium elastic în oase. Mai întâi la piciorul drept pentru a-i scoate și placa, după care dorește să îi îndrepte laba piciorului drept, iar apoi trebuie intervenit și la piciorul stâng. Domnul doctor a spus că este vorba de tumori benigne, însă se gândește că la nivelul general al scheletului ar avea boala aceasta. De asemenea, vrea să îi facă radiografie și la piciorul stâng, cât și la mâini, brațe, coloană. Pe partea de neurologie, se va face un RMN cranian cu substanță de contrast și în funcție de rezultat vom discuta cu doctorul.a declarat Carmen Suciu de la Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț 

Cei care pot oferi ajutor o pot contacta pe Carmen Suciu la telefon 0770 405 849 sau pe Facebook aici.

Pentru donații cu mențiunea „Spital George”:

RON: RO58BTRLRONCRT0345309301

EUR: RO08BTRLEURCRT0345309301

Beneficiar: Asociația Născută Înger Piatra-Neamț

CUI 36063530

Codul SWIFT/BIC: BTRLRO22


Viata unui copil bolnav

V-ati uitat vreodata in ochii unui copil bolnav de epilepsie,mobilizat la pat sau de cancer ? Le-ati cunoscut visele? Le-ati inteles suferinta? Dar pe cea a parintilor sai? Puteti alege sa faceti ceva pentru acesti copii, sau pentru cei aflati in pragul disperarii.Ajuta-ne sa fim alaturi de ei!

Noi ne implicam si puteti sa ne fiti alaturi! Avem nevoie urgent de un pat special,pampersi adulti,alimente,pansamente,traverse.Ne puteti ajuta?Rog distribuire.Pentru donații cu mențiunea „copil bolnav sau pat special,pampersi adulti”

RON: RO58BTRLRONCRT0345309301

EUR: RO08BTRLEURCRT0345309301

Beneficiar: Asociația Născută Înger Piatra Neamț

CUI 36063530

Codul SWIFT/BIC: BTRLRO22


3.mp4

Sarbatoarea Felinarelor 2022! 

Sarbatoarea Felinarelor 2022! Un mars al milosteniei,al iubirii,daruirii! Multumesc dragele mele Elena,Adriana si Madalina pentru asemenea initiativa! Voi si copiii,acesti elevi,sunteti minunati,impreuna reusim sa aducem un plus de bine acolo unde nu-i decat neputinta.Patru cazuri socio-medicale,sociale vor putea beneficia de milostenia voastra si a Sfantului Martin.Crina va avea proteza performanta,o mama cu sase copii(violenta domestica) vor primi alimente si alte nevoi vor fi acoperite,o alta mama cu doi copii,bolnava de cancer va primi banii pentru consultatiile urgente si apoi cativa copii nu vor mai adormi flamanzi,macar cateva zile!Dupa experientele avute am realizat ca viata este foarte simpla,frumoasa si curata!Adica tu esti cel raspunzator de drumul ales si parcurs,iar acceptand voia divina,asumandu-ne tot ceea ce am ales a trai putem trai frumos si simplu.Conditia pentru a trai asa este sa fii bun oriunde si oricand,sa multumesti pentru ceea ce esti,pentru ce ai,pentru ce ai ales.Fii mereu recunoscator pentru ca esti!Deci totul depinde de noi,de nimic altceva,totul este in noi,pentru ca acolo locuieste Dumnezeu,nimic in afara noastra! Multumim tuturor pentru sustinere,multumesc si voluntarilor ingerilor,Jandarmeria Neamt,Politia Locala si Primaria Neamt. 

Sărbătoarea Felinarelor: vineri, 11 noiembrie în Piatra-Neamț. Banii strânși vor fi folosiți de Asociația „Născută Înger” pentru copiii din familiile defavorizate


Voluntarii Asociației „Născută Înger” din Piatra-Neamț, împreună cu elevi ai Colegiului Național de Informatică, ai Școlilor Gimnaziale „Elena Cuza” și Nr. 3, ai Liceului Teologic Ortodox „Sf. Împărați Constantin și Elena” și ai Liceului „Da Vinci” din Chișinău vă invită vineri, 11 noiembrie, începând cu ora 17 la Sărbătoarea Felinarelor. Evenimentul constă într-o plimbare prin centrul orașului Piatra-Neamț în timpul căreia participanții care vor avea câte un felinar cu lumânare electrică, vor cânta un cântec dedicat Sfântului Martin. 

Medicii turci de la Spitalul Memorial au împărtășit informații prețioase, la Piatra Neamț


În cadrul unei conferințe inedite care a avut loc la Piatra Neamț, medici consacrați de la Spitalul Memorial din Istanbul au împărtășit din experiența lor celor prezenți la eveniment. Doctor Fatih Aydogan și doctor Yusuf Emre Uzun, specializați în Oncologie și în Medicină Internă au prezentat idei clare despre cele două ramuri, bazându-se pe experiența vastă pe care o au, dar și pe cazurile pe care le-au întâlnit de-a lungul carierei. La eveniment au fost prezente jurnalista Gabriela Voinea, președintele Asociației "Noi ne salvăm pe noi" din București, asistent social Carmen Suciu de la Asociația "Născută înger" Piatra Neamț, doctor Daniela Marcoci - director adjunct al Direcției de Sănătate Publică Neamț, profesor Florentina Moise - inspector școlar general la Inspectoratul Școlar Județean Neamț.  

REPORTAJ. O femeie din Piatra-Neamţ a transformat suferinţa personală în izvor de bine pentru ceilalţi: „Dacă nu făceam asta, muream de durere”

Menu                                         

Noutati                                                                                

Formular 177                                                                   

Social

Masa calda

Contact

Despre noi

Termeni si conditii   

Politica de confidențialitate