Afla activitatea Asociatiei Nascuta Inger

Secolul 21! Copii desculti,flamanzi,dezbracati ...

Secolul 21!Zilnic merg pe teren,sate uitate de timp,civilizatie si societate,case improvizate,fara curent electric.fara toalete,fara un minim de decenta.Oameni batrani,bolnavi,inghetati,flamanzi! Copii desculti,flamanzi,dezbracati si totusi au puterea de-a zambi.Am zile cand imi vine sa-mi smulg sufletul de neputinta de-ai ajuta pe toti cei care ma cauta.Unii sunt plini de datorii,altii flamanzi,altii inghetati de frig.Cel mai tare ma doare tristetea,suferinta copiilor,si bolnavi si sarmani,apoi ,,bunicii,,uitati de toti si toate.Intr-o zi am primit un biletel a unui copil in clasa 5.Ma ruga sa-l ajut sa faca o baie la un dus,ca a vazut la televizorul vecinei! Am inceput sa plang instantaneu,secolul 21,un dus,dorinta unui copil de 11 ani.Altul m-a implorat sa nu-l parasesc,sa-l tin cu mine,13 ani,niciodata dus la scoala,dorinta lui sa stie sa citeasca,sa scrie,acum imi arata caietele cu o bucurie care iti da aripi sa zbori.Doamne,daca ati merge barem o zi cu mine pe teren v-ati ingrozi,ati realiza cata neputinta exista,si asta datorita lipsei de educatie.Lipsei de compasiune,de spirit comunitar.Sunt multi oameni care sar in ajutor,insa ar trebui sa fim toti,uniti in iubirea de om,asta-i realizarea cea mai importanta-n viata.In Romania se investeste intr-un copil 150 de lei lunar.Cum se poate educa si creste un copil cu suma aceasta?Totul porneste de la educatie,intr-o zi vom pieri ca natie.Toti cei care ne conduc,ne-au condus sunt produsul nostru,al ignorantei sau a lipsei de educatie.Nimeni nu este vinovat de ceea ce traim,doar,noi,toti.Cand vom intelege ca impreuna reusim totul atunci vom fi bine.Va doresc o zi binecuvantata dragilor. 

A fi voluntar inseamna a darui o parte din sufletul tau! 

A fi voluntar inseamna a darui o parte din sufletul tau!Stefan,Oana,Mihaela,Mario,Ana Maria,Eva,copii minunati!De cand s-au nascut le suntem alaturi.Au crescut odata cu noi,cu voi,cei carora va pasa.Iubesc Romania,chiar daca statul ne le ofera o copilarie fara griji incercam din rasputeri sa le-o oferim noi! Micutii nostri dragi,noi,voluntarii ingerilor vom fi alaturi mereu de voi. 

Carmen,ai putea fi matusa mea? 

Dialog!,,Carmen,ai putea fi matusa mea??Eu,de fapt te consider ingerul meu,dar sa nu auda nimeni,ca oamenii nu cred in ingeri!Dragul meu,eu sunt doar un om care iubeste neconditionat,asa cum te iubesc pe tine! - Stiu,insa eu asa te vad,acum vreau sa fii matusa mea,te stiu de cand sunt mic,de cand ne-ai luat,sa ai grija de noi,mereu ma imbraci,imi aduci mancare,dulciuri,jucarii,dar cel mai mult ma face fericit,ca stiu,nu sunt singur si ca ma ajuti sa cresc OM! -O,micutule,iti voi fi mereu alaturi,cat imi ingaduie Dumnezeu ! -Da,dar am vorbit cu Dumnezeu si mi-a spus ca ai sa stai langa mine,mama nu m-a vrut,a plecat,nu sunt suparat,acum esti tu,bunica,Dumnezeu si stiu ca sunt bine! - Hai sa nu mai ma duci cu vorba:vrei sa fii matusa mea?? - Sigur,sunt si voi ramane! -Bine,m-am linistit,ca ma gandeam la cat de multi copii ai,nu ai sa poti.Pot sa te rog sa-mi aduci de Craciun un treining si un fes? Acum,asa,matusa si nepot!....si rade!,, Mai pot spune ceva?Fara cuvinte,asta-i implinirea sufletului,implinirea luminii si a misiunii alese. 

Sorana si Sofia au nevoie de ajutorul nostru! 

Sorana si Sofia au nevoie de ajutorul nostru! 700 sute pentru plata ambilor perechi de ochelari. Gasim o zana buna,asa nu vor mai avea probleme.Mentiunea:ochelari Sorana si Sofia: RON: RO58BTRLRONCRT0345309301

EUR: RO08BTRLEURCRT0345309301

Beneficiar: Asociația Născută Înger Piatra Neamț

CUI 36063530

Codul SWIFT/BIC: BTRLRO22


Te invitam sa daruim impreuna un zambet,o speranta! 


,,Te invitam sa daruim impreuna un zambet,o speranta !,,Campania asta este si a TA!Cu totii stim ca in jurul nostru sunt nenumarate persoane care au nevoie de ajutorul nostru. Fie ca au nevoie de donatii materiale, fie ca pur si simplu au nevoie de prezenta unei persoane calde intr-un anumit moment al vietii lor! Fii generos! Alatura-te echipei noastre si transforma-te intr-un ZAMBET  pentru persoanele cu mai putine posibilitati!Implicam cat mai multi oameni,va rog distribuiti! 


Au nevoie de ajutorul nostru! 

Sunt sase copii,au parasit casa in care locuiau,batuti si alungati impreuna cu mama lor.Au nevoie de ajutorul nostru! Lemne,pampersi,alimente,trei ghiozdane,ghetute,rechizite geci groase.Haideti sa le dam o mana de ajutor,sa stie ca nu sunt singuri in fata destinului! Rog distribuire!,,Buna ziua  doamna Carme,va trimit măsurile la fete. Alesia, 11 ani mărimea la picior 35,inaltimea 1,45m,Ștefania 9 ani mărimea la picior 34 înălțime 1,30m, Andreea 7ani mărimea la picior 33 înălțimea 1,25m Anastasia 4 ani mărimea la picior 26 înălțime 1,12m ,Narcisa 2 ani mărimea la picior 24 înălțime!" 

Cazuri și necazuri – Medici fără frontiere, în cadrul unei reuniuni de elită la Piatra Neamț

Cazuri și necazuri – S08E23 – Târgul caritabil "Împreună pentru George"

Cazuri și necazuri – S08E22

Cazuri și necazuri – S08E21

Cazuri și necazuri – S08E20

Cazuri și necazuri – S08E19

Cazuri și necazuri – S08E18


Cazuri și necazuri – S08E17

Menu                                         

Noutati                                                                                

Formular 177                                                                   

Social

Masa calda

Contact

Despre noi

Termeni si conditii   

Politica de confidențialitate