Masa calda

Voluntarele Maria și Raluca. Invata bucuria de a darui fara a cere nimic in schimb! Cu masa calda la cei care ne așteaptă mereu! Mulțumesc tuturor de susținere, mulțumesc voluntarelor Maria și Raluca pentru ajutor! 

Narcisa este copilul Asociatiei Nascuta Inger,era un ghemotoc tare dragalas cand am cunoscut-o,acum este un voluntar plin de iubire,compasiune, mai ales pentru bunicii nostri ,,adoptati,,!Asta seara le-a impartit masa cea binecuvantata.Multumim tuturor de sustinere,multumesc de ajutor voluntarilor Narcisa,Roxana,Maria si Razvan! 

20 Foto >>

O Masa Calda

Proiectul,,O Masa Calda,, apara dreptul universal al omului la hrana intr-un mod responsabil si sustenabil. Mesele noastre calde ajung la cei aflati in dificultate,plini de nevoi si neputinti

Fa o oala de mancare si ofera celor care nu au! 

Esti trista???Fa o oala de mancare si ofera celor care nu au!Daca suntem binecuvantati cu mijloace de a trai decent sa avem abilitatea de a darui.Lumea din afara confortului nostru poate fi cateodata un loc intunecat si rece, iar cei care au putin sau nimic, depind de generozitatea si bunatatea iubitoare a oamenilor cu spirit de daruire.

Cand daruiesti, adaugi ceva bun in viata altei persoane si de asemenea, adaugi ceva minunat si in sufletul tau! Daruirea,empatia,bunatatea,concilierea ii inspira pe altii.

Noi,voluntarii ingerilor,si voi,cei carora va pasa avem ocazia de a fi niste exemple pentru oamenii din jurul nostru, care nu au aceeasi initiativa !Perpetuarea daruirii,a empatiei fata de cel aflat in dificultate, face ca lumea sa fie un loc mai bun si mai uman pentru a trai. Nu lasa ignoranta sa te conduca,fii un model bun pentru oamenii din jurul tau, in special pentru copiii, tinerii care se simt indreptatiti sa primeasca orice vor. In timp, acestia vor intelege ca exista lucruri mai importante decat obiectul material in sine, cum ar fi bunatatea persoanei care a daruit,intelegerea si ajutorarea celui fara sprijin!


Oferă o masă caldă oamenilor din adăpostul cartierului Speranța

Oamenii străzii sunt tot oameni. Unii sunt bolnavi, bătrâni, alții încă speră că vor reuși să-și regăsească drumul. Noi, voi putem să-i ajutăm, să nu-i abandonăm.

Să fim azi și în fiecare zi mai buni decât am fost ieri. Să nu uităm că fiecare zi este o noua șansă de a deveni mai bun. Viața înseamnă bunătate, dăruire și iubire. Uneori uităm cât de prețios este fiecare moment. Nimic în viață nu este garantat, de aceea azi să trăim în armonie, să fim solidari unii cu alții.

Vino alături de voluntarii îngerilor și oferă o masă caldă unui om fără adăpost!

Mulțumim tuturor celor cărora le pasă, mulțumim că ne sprijiniți în misiuni îndeplinite. Cei care vor să ne susțină cu alimente, bani, ne pot contacta.

Cu Dumnezeu împreună și voi, oameni plini de dăruire, putem oferi zi de zi o masă caldă oamenilor fără adăpost.

Sunt pentru noi, toți, zile dificile, virusul ucigaș, scumpirile, vremea rece, dar pentru ei? Ei, oamenii străzilor, cea mai vulnerabilă categorie de oameni, cum poate fi? Ei care nu au aproape nicio șansă pentru că, din păcate, noi i-am etichetat, i-am catalogat ca fiind cei care nu merită. Dar oare cine suntem noi să-i judecăm? Mulți dintre ei cară povești și drame ca fiind singurul bagaj al lor, nu au avut nicio mână să-i susțină și atunci au început să cadă. Nu au cerințe, nu au visuri, însă au credința că noi, cei mulți, le vom putea oferi o masă caldă!

Dumnezeu ne spune că binecuvântat este cel care hrănește omul flămând. Iar noi, toți, să ne unim în acest îndemn.”, a declarat Carmen Suciu de la Asociația Născută Înger Piatra-Neamț.


Menu                                        

Noutati                                                                                

Formular 177                                                                   

Social

Masa calda

Contact

Despre noi

Termeni si conditii   

Politica de confidențialitate